Töölön Ketterä

Töölön Ketterä on kotimaisen grimen vauhtisokea puskutraktori, jonka piiskaava ulosanti on armotonta sanan perimmäisimmässä merkityksessä. Livenä usein kolmihenkiseksi kasvava duo tunnetaan etenkin rajuista live-esiintymisistään, jotka ovat kuin positiivisia kierrepotkuja suoraan päähän, eikä vastaavaa Suomessa ole nähty kuin brittiläisten grime-tähtien keikoilla.

Vahvaa jalansijaa kotimaisen musiikin kentällä ja keikkapaikoilla saavuttanut yhtye on ajankohtainen ja kiinnostava debyyttialbuminsa ilmestymisen sekä erittäin vahvaksi hioutuneen keikkakunnon osalta. Kolmas festarikesä 2018 tuo mukanaan uuden vaihteen, ja hyytymistä on turha tältä yhtyeeltä pelätä.

Muun muassa Emma-, Femma- kuin Radiogaalassakin ehdokkuudet ansainnut bändi on julkaissut sinkkuja niin Vestan, VG+:n kuin Kubenkin kanssa. Tämän ohella Töölön Ketterän kalenteria täyttää lukuisat keikat ympäri Suomen. Yhtyeen hengästyttävän ja talla pohjassa kaahaava debyyttialbumi MYLLY julkaistiin keväällä 2018, ja sen nimikappaleen kertosäe tiivistää kaiken oleellisen: ”Mee suojaan nynny!”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 by Ananya Tanttu Promo Pic 2 Promo Pic 3