The Wrecking Queens

The Wrecking Queens on vuonna 2004 perustettu indiepopyhtye Helsingistä. TWQ julkaisi maaliskuussa 2017 kauan odotetun A Different Kind of High EP:n, joka syntyi yhteistyössä tuottaja Matti Ahopellon kanssa. Yhtyeen debyyttialbumista Embrace the Fall (2011) on ehtinyt vierähtää jo tovi, mutta neljän naisen kokoonpano on pistänyt tasaiseen tahtiin ulos biisejä vuosien varrella kuten Game of Love 2013, Pigeons 2015, Children of the Sun 2016. Uudelta EP:ltä on julkaistu kolme singleä, joista viimeisin Golden on tummien elektropopsoundien, konerumpujen ja syna-arpeggioiden ilotulitusta.

“A Different Kind of High EP on meidän yhteisen taipaleen hioma helmi. Se saa kuuntelijan vaipumaan elämänmakuiseen uneen, jossa siirrytään rakkauden syleilystä ja auringon polttamilta pelloilta neonvalojen värjäämille kaduille, katkeransuloisia kyyneliä unohtamatta.” – Nöpsy, The Wrecking Queensin laulaja 


TWQ palasi keikkatauolta vuoden 2016 syksyllä ja yhtye onkin nyt nälkäinen esiintymään uuden materiaalin kanssa. Energinen TWQ on taipaleensa aikana kiertänyt ahkerasti ympäri Suomea. Ulkomailla yhtye on tehnyt keikkoja mm. Virossa ja Venäjällä. Kansainvälisille markkinoille tähtäävän yhtyeen tavoitteena on päästä soittamaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

PROMO 1 BY KERTTU MALINEN PROMO 2 BY KERTTU MALINEN