Sepi Kumpulainen Duo

Seppo Tapani ”Sepi” Kumpulainen, eli ”Kalevankadun laulava talonmies” on suomalainen kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja. 

Vuonna 1991 julkaistu debyyttisingle ”Armotonta menoa” sekä samanniminen debyyttialbumi nostivat Sepi Kumpulaisen koko kansan tietoisuuteen ja molemmat ansaitsivat nopeasti klassikkostatuksen. Playground Music julkaisikin vuonna 2016 uuden painoksen pitkään loppuunmyydystä levystä sen 25-vuotisjuhlan kunniaksi. 

Tunnettuja kappaleita Sepin uran varrelta ovat esimerkiksi ”Mä oon mahtava mies”, ”Kännykkämies”, ”Armotonta menoa”, ”Esko Aho on ihan laho”, ”Railakas ilta Venetsiassa”, sekä yhdessä uuden duo kaverin Juha Saunalan kanssa sävelletty Neste K -huoltsikkaruoka televisiomainoksistakin tuttu ”Ole Rohkea Vaan”.

Uusin sinkku ”Kyllä se on niin rankkaa” sisältää taattua ehtaa Sepi huumoria, ironiaa ja kaksoismerkitystä. Kumpulaisen varma komppikäsi kun jyystää tuttuun tapaan ja duo kaveri Juha Saunala maustelee hieman päälle niin seos on siinä!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic1 (Facebook-event) Promo Pic 2 Promo Pic 3