Sans Parade

Sans Parade – kansainväliset mitat täyttävää laadukasta suomalais-ruotsalaistuotantoa!

  29.3.2019 julkaistu ”Patience” on Sans Paraden kolmannen albumin ensimmäinen sinkkujulkaisu. ”Patience” esittelee uutta, elektronisempaa Sans Parade-soundia. Ja taas tietty quality music!

Laulaja, lauluntekijä Markus Perttulan, tuottaja-säveltäjä Jani Lehdon ja musiikin monitaituri Pekka Tuppuraisen yhtye Sans Parade julkaisee kolmannen albuminsa ”Fugue State” 24.5.2019. Debyyttialbumista lähtien bändiä on lokeroitu mediassa Mewin tai Sigur Rosin kaltaisten suuruuksien vertaiseksi.

Sans Parade onkin esiintynyt aiemmin mm. Phosporescentin lämppärinä. Yhtye on kahdella aiemmalla albumillaan saanut erittäin mukavaa huomiota esimerkiksi Keski-Euroopassa, erityisesti Saksassa, jossa mm. Hyperborea-kappale oli radiorotaatiossa usealla kanavalla ja hitti mm. Radio Einsin soittolistalla. Tämän johdosta se saavutti varsin mukavan fanipohjan siellä suunnalla. Yhtye keikkaili tämän menestyksen myötä mm. Saksassa loppuunmyydyissä saleissa, sekä Itävallassa ja Sveitsissä. Solina Records julkaisee ”Fugue State” albumin yhteistyössä saksalaisen Stargaze Records -levy-yhtiön kanssa.

   

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo pic 1 Promo pic 2