Panssarijuna

Tuskan parahdus!

Panssarijuna tekee kuulijat onnellisiksi

Energistä Panssarijuna-yhtyettä on luonnehdittu yhdeksi Suomen parhaista livebändeistä. Yhtyeen trauma blues on hurmannut kuulijoita niin Tavastialla ja Flow Festivalilla kuin lähipizzerian nurkissakin. Kitarabändin soundia maustavat banjo, mandoliini ja kaljakassi-perkussiot.

Bluesia, countrya, punkkia ja rillumareitä yhdistelevä Panssarijuna on julkaissut kolme täyspitkää levyä, jotka ovat kaikki keränneet ylistäviä arvioita Hesarista Soundiin. Yhtyeen tuorein pitkäsoitto ”Nyt sattuu” sai täydet viisi tähteä Aamulehdessä ja Satakunnan Kansassa.

Panssarijuna vapauttaa kuulijansa traumoistaan ja tekee heidät onnellisiksi.

”Isoisämme taistelivat meille itsenäisyyden. Isämme taistelivat meille hyvinvointivaltion. Me taistelemme pääsystä Kelan korvaamaan psykoterapiaan”, Panssarijunan laulaja-laulunkirjoittaja Johnny Wittu sanoo.

Rumba ja YleX valitsivat Panssarijunan lupaavimpien suomalaisbändien joukkoon. Alkuvuonna yhtye soitti maailman ensimmäisen keikan pyörivän jääkarusellin päällä ja keikka herätti huomiota Japanin televisiossa saakka.

Nelimiehinen Panssarijuna liikkuu kevyesti ja soittaa sähköisen setin lisäksi rautaisia täysakustisia settejä. Yhtyeen fanit ovat huippusitoutuneita. Panssarijunan keikka jättää takuuvarmasti hymyn huulille!

Äänilevyllä Panssarijuna on parasta pitkään aikaan, keikalla tämän täytyy olla parasta ikinä”, Soundin päätoimittaja Mikko Meriläinen kirjoitti levyarvioissaan.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

PROMOKUVA 1 PROMOKUVA 2