Laura Moisio

Laura Moisio kulkee omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä. Hänen folkia, bluesia ja vanhaa iskelmää sekoittavissa kappaleissaan omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun.

Kolmen albuminsa myötä Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, josta kertovat mm. vuoden 2016 ehdokkuudet Teosto-palkintoon sekä Kriitikoiden valinta -Emmaan. Moision kolmas albumi ”Laura Moisio” julkaistiin alkuvuodesta ja se on saanut hienon vastaanoton kriitikoiden ja kuulijoiden keskuudessa.

”Uusi bändi sai Laura Moision kukoistamaan. Bändin yleinen ote muistutti hyvällä tavalla 1960-1970 lukujen taitteen folk-rockista. Sointi hengitti mahtavasti, eikä kenelläkään ollut kiire minnekään. Se on merkki varmuudesta, ollaan jo kotona. Siinä henkisessä tilassa kelpaa seikkailla pelkoa tuntematta.”
– Jussi Niemi / Aamulehti

”Laura Moisio ei yritäkään halailla massoja – kauniissa yksinpohdiskeluissa kaikuu juureva americana ja 1970-luku.”
– Mari Koppinen / Helsingin sanomat ****

”Jokaista hienoa sävelmän osaa vaalitaan tarkasti, ja pikantti puhenuotti välähtää vain sopivin väleihin, vailla minkäänlaista maneeria. Laulaja on äänikuvassa juuri sopivassa, avarassa paikassa kompaktin orkesterin edessä ja hän tuntuu esiintyvän privana jokaiselle kuuntelijalle.”
– Asko Alanen / Soundi *****

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 by Kukka-Maria Rosenlund Promo pic 2 by Kukka-Maria Rosenlund