Janne Laurila & Tuhlaajapojat

JANNE LAURILA JA TUHLAAJAPOJAT: Avain onneen

Janne Laurila Tuhlaajapoikineen on ehtinyt kolmanteen levyynsä. Avain onneen -levyllä kuullaan myös uusia jäseniä, saksofonisti-urkuri Sami Sippolaa ja haitaristi-pianisti Safka Pekkosta.

Uusien jäsenien myötä Tuhlaajapoikien sointi on avautunut edellisen levyn rautalanka-lauluntekijämusiikista chansonin, jazzin, viihdemusiikin ja popin suuntaan. Laurila haluaa laulujensa olevan kuin pussillinen appelsiineja sateisena päivänä, ja eräänlainen lohdullinen tematiikka toistuukin kauttaaltaan levyn kappaleissa. Arjen pienet voitot ja nopeasti haihtuvat onnen hetket tuovat voimaa nykyajan karkessa maailmassa. Näistä aineksista Tuhlaajapojat laulunsa rakentavat.

Levyä tehtiin lähes kolme vuotta tuottaja-äänittäjä Petteri Rajantin (mm. 22 Pistepirkko, Motelli Skronkle, Kuusumun Profeetta…) kärsivällisessä ohjauksessa. Äänityksiä tehtiin paitsi Juuso Nordlundin legendaarisella JJ-Studiolla, myös Rajantin omassa pajassa Akun Tehtaalla.ajan karkeassa maailmassa. Näistä aineksista Tuhlaajapojat laulunsa rakentavat.

Janne Laurila ja Tuhlaajapojat on:

Janne Laurila – laulu, kitara

Tuomas Luukkonen – kitara, kielisoittimet, huuliharppu

Safka Pekkonen – haitari, koskettimet

Ville Rauhala – basso

Sami Sippola – saksofoni, koskettimet

Juppo Paavola – rummut

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 BY JUKKA SALMINEN