Iisa

Iisa on arvostettu helsinkiläinen artisti ja laulaja–lauluntekijä, joka tunnetaan pysäyttävistä, hätkähdyttävän herkistä popkappaleistaan.

Kolmannen sooloalbuminsa 2018 julkaiseva Iisa aloitti syksyllä 2017 ”Mua ei pelasteta” -kiertueensa entistä rohkeamman ja aseistariisuvan avoimen materiaalinsa kanssa. Vankkaa livesuosiota nauttiva Iisa julkaisi vuoden 2017 aikana ”Nimimerkillä” ja ”Kun olit nuori” -sinkkumaistiaiset, joista on tullut välittömästi yleisön rakastamia keikkahittejä. Tulevan levyn kolmas singlelohkaisu ”Jos se sattuu” julkaistiin helmikuun 2018 loppupuolella.

Oman materiaalinsa lisäksi Iisa on yksi tämän hetken työllistetyimpiä lauluntekijöitä. Hänen kynästään ovat mm. lyriikat Kaija Koon megahitteihin ”Supernaiset” ja ”Ajoin koko yön”. Vuodesta 2013 soolouraansa Regina-yhtyeen jälkeen keskittynyt artisti on julkaissut kaksi ylistettyä albumia, ”Iisa” (2014) ja ”Kukaan ei ole kenenkään” (2015). Livenä Iisa on nelihenkinen, kotimaan klubeja, konserttisaleja ja festivaaleja aktiivisesti kiertävä yhtye.

z

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo pic 1 by Sam Shingler Promo pic 2 by Sam Shingler Promo pic 3 by Sam Shingler Promo pic 4 by Sam Shingler Promo pic 5 by Bifu