Hexvessel

Hexvessel on suomalaistuneen englantilaismiehen Mat ”Kvohst” McNerneyn perustama rock-taiturien kokoonpano, josta on vuosien saatossa muodostunut oikea loitsujen ja tarinoiden fuusiopata. He välittävät kappaleillaan kansantarinoita, jotka yhdistävät kuulijat ja johdattelijansa yhteiseen tarkoitukseen ja hengelliseen historiaan. Enemmän yhteisö kuin pelkkä bändi, Hexvesseliä ympäröivä henki herättää mielikuvan 1960-luvun lopun Laurel Canyoniin muuttaneista Pohjolan pakanoista. Hexvessel maustaa pelkistettyjä folk-sävelmiä psykedeelisellä kuorrutuksella tavalla, joka tuo mieleen kaikuja Captain Beefheartista, King Crimsonista ja The Beatlesista surusilmäiseen americanaan.

Yhtyeen albumi ”When We Are Death” julkaistiin alkuvuodesta 2016, ja se vei yhtyeen soundin metsäfolkista kohti ajatonta psykedeelistä rockia.
Hexvesselin uusin albumi ”All Tree” julkaistiin 15.2.2019. Albumilla taas luontoa ja henkimaailmaa ihaillaan kauniisti, elokuvallisesti sekä pelkistetysti rauhallisemmissa tunnelmissa. Levynjulkkarikeikalla Hexvessel veti tuvan täyteen Tampereen Tuomiokirkossa.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1