Daniel Romano (CAN)

Kanadalainen tuottaja/runoilija/muusikko Daniel Romano saapuu yhtyeineen Suomeen kesä-heinäkuun vaihteessa 2016 ja esiintyy Helsingissä ja Tampereella.

Vuonna 1985 syntynyt Daniel Tavis Romano saapuu yhtyeineen toista kertaa Suomeen kesä- ja heinäkuun vaihteessa 2016. Romanoa pidetään yhtenä outlaw countryn lahjakkaimmista lipunkantajista ja hänen näkemyksensä countrysta on yhdistelmä kimallusta ja pimeyttä, show’ta ja rujoa todellisuutta.

Daniel Romanon kuudes kokopitkä albumi Mosey julkaistaan maailmanlaajuisesti 27.5., jonka jälkeen mies yhtyeineen tuo uuden levyn soundit myös Suomeen osana kattavaa Euroopan-kiertuettaan. Mosey-albumi vie Romanon soundia uusille reiteille, vaikutteita on kuultavissa niin neojazzista, yé-yéstä kuin 60-luvun kokeellisesta popistakin. Kaikki albumin laulut ovat aluksi olleet runoja, joille näistä uusista soundeista on etsitty rytmi ja muoto.

Romanon edellinen kokopitkä albumi If I’m Only One Time Askin’ oli tänä vuonna ehdolla vuoden parhaaksi kanadalaiseksi vaihtoehtomusiikin albumiksi Kanadan ”grammyissä” eli Juno Awardseissa.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

ROMANO PROMO PIC